skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Oficines Pallars180
Edifici Smart

GARCIA FAURA, present en diversos projectes innovadors al districte tecnològic 22@ de Barcelona

GARCIA FAURA participa en diversos projectes constructius en el 22@, el districte barceloní on conviuen empreses, centres d’investigació i ensenyament amb habitatges, equipaments i zones verdes. Un espai que ja s’ha consoliat com a pol econòmic i de coneixement  de la capital catalana.

El districte 22@ s’estén per unes 200 hectàrees del Poblenou, un barri barceloní de tradició industrial que des de fa anys s’està reconvertint en un pol de concentració estratègica d’activitats intensives en coneixement amb la ubicació d’oficines o residències d’estudiants, entre altres equipaments.

Uns nous equipaments que, en alguns casos, compten amb la participació de GARCIA FAURA. Especialment al carrer Pallars, on l’empresa està desenvolupant la façana i els tancaments metàl·lics d’un edifici d’oficines de set plantes i situat molt a prop del centre neuràlgic de la ciutat com és la plaça de les Glòries o l’avinguda Diagonal.

Molt a prop d’aquest edifici d’oficines, concretament al carrer Pere IV, GARCIA FAURA també participa en el complex Smart, un immoble cridat a ser el complex d’oficines més sostenible de Barcelona i un referent en sostenibilitat i eficiència energètica. L’empresa hi realitzarà 8.900 metres quadrats de mur cortina i 1.100 metres quadrats de tancaments d’alumini de diferents tipologies.

I al carrer Selva de Mar, l’empresa també està executant la instal·lació de les façanes i els tancaments d’un altre complex de grans dimensions que acollirà edificis corporatius i de serveis.

Residències d’estudiants

En aquest districte tecnològic de Barcelona també s’ubiquen instal·lacions universitàries de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) o de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), entre altres, per la qual cosa és un centre d’acollida de residències d’estudiants. Actualment, GARCIA FAURA participa en la construcció de tres d’aquests equipaments.

Un d’ells és el que es preveu construir al carrer Puigcerdà sobre un solar d’uns 15.400 metres quadrats i impulsat pel grup nord-americà Valeo Group. I dues residències més es troben al carrer Pallars. Per a una d’elles, la que serà la més gran de Barcelona, GARCIA FAURA desenvoluparà la façana i els tancaments metàl·lics.

Aquest complex, que tindrà més de 26.000 metres quadrats repartits en una ala de quatre plantes i quatre edificis de vuit plantes, acollirà més de 700 residents i s’espera que s’inauguri l’any vinent, igual que l’altra residència que es preveu aixecar al carrer Pallars, concretament al número 489.

Es tracta d’un immoble de 4.550 metres quadrats situat molt a prop del campus de la UPF i que tindrà una capacitat de 257 apartaments (amb un total de 265 llits) més zones de coworking, piscina i gimnàs.

Back To Top