skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Garcia Faura. Arquitectura en Alumini, Inox, Ferro i Vidre

GARCIA FAURA és l’empresa pionera en el desenvolupament de façanes modulars, murs cortina i tancaments d’alumini i vidre. Una companyia d’arrel familiar, nascuda l’any 1888 i amb projecció internacional. Amb seu central a Gavà (Barcelona) i delegacions pròpies a Colòmbia i França.

Ens enorgulleix oferir el que anomenem lideratge de proximitat: la potencialitat d’una empresa de referència contrastada, però amb un tracte proper i directe. Un lideratge que és fruit de l’empenta, l’esforç i el compromís de l’equip de professionals de GARCIA FAURA, que ens deixem la pell en una feina que ens apassiona.

Perquè creiem en el que fem i ens esforcem a diari per continuar projectant-nos cap al futur. Amb l’objectiu d’esdevenir el millor aliat per als vostres projectes constructius.

130 anys d'experiència i innovació

Poques empreses del sector poden dir que els seus orígens es remunten a l’any 1888. És aleshores quan neix GARCIA FAURA, primer com a ferreria de Gavà, després com a manyeria i així fins arribar als nostres dies. Cinc generacions familiars que han sabut adaptar-se a cada etapa, evolucionant al ritme que ho feia la societat.

Les ferradures deixarien pas a l’artesania en el ferro. Les primeres reixes obririen el camí a les finestres d’alumini, fins convertir-se en tot tipus de tancaments metàl·lics i façanes de vidre. Aquell taller familiar es converteix en una empresa pionera en el sector, de referència al territori, motor econòmic i d’ocupació.

Ja de ple al segle XXI, GARCIA FAURA afronta el futur conscient que la innovació, el desenvolupament constant i l’assumpció de nous reptes són la clau per continuar avançant.

I tot plegat, com sempre, vetllant per la qualitat del producte, i per la qualitat del servei. Compromesos amb el territori i amb les persones. Així ha estat al llarg de 125 anys. I així volem que continuï essent.

“L’espècie que sobreviu no és la més forta, ni la més intel·ligent, sinó la que s’adapta millor als canvis”
Charles R. Darwin

Back To Top