skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Treballs de fusteria d'alumini i vidre en habitatge residencial Plurifamiliar Castelldefels LLEGIR MÉS Treballs de fusteria d'alumini i vidre en habitatge residencial Habitatge unifamiliar Castelldefels LLEGIR MÉS Fusteria d'alumini i vidre en habitatge exclusiu a Castelldefels Casa Shäfer LLEGIR MÉS Façana i tancaments en alumini i vidre Xalet a Gavà LLEGIR MÉS Alumini i vidrieria interior i exterior de 3 habitatges unifamiliars exclusius a El Papiol Promoció Oliveres LLEGIR MÉS Tancaments d'alumini i vidre en habitatge unifamiliar residencial Habitatge Can Vinyes LLEGIR MÉS Tancaments d'alumini i vidre per a 12 cases unifamiliars a Gavà Gavà Bonavista Beach LLEGIR MÉS Treballs de fusteria d'alumini i vidre en habitatge residencial Unifamiliar Castelldefels LLEGIR MÉS Treballs de fusteria d'alumini i vidre en habitatge residencia Unifamiliar Begues LLEGIR MÉS Fabricació i instal·lació d'un singular sistema de pèrgola metàl·lica per a tancament de terrassa Pèrgola en habitatge unifamiliar LLEGIR MÉS

GARCIA FAURA us oferim una extensa gamma de productes adaptats a les necessitats particulars. Amb nosaltres, podràs vestir la teva nova llar, o renovar casa teva. Canviar les finestres t’ajudarà a donar-li un nou aire i, a més, podràs convertir-la en un espai més sostenible i ecoeficient.

I és que amb els possibilitats constructives o de rehabilitació que ofereix GARCIA FAURA segellareu casa vostra i evitareu que l’escalfor de la calefacció, o el fred de l’aire condicionat, s’escapin per les escletxes de la finestra o de la persiana. Guanyareu en confort i estalviareu en la factura de la llum.

I tot plegat amb dissenys exclusius o gammes econòmiques, allò que més convingui. A GARCIA FAURA ens adaptem a les necessitats, guiant-vos sobre les opcions que millor s’adaptin a allò que necessiteu.

Back To Top