skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA renova la façana del Colegio Valdeluz de Madrid

El confort de les persones que usen un edifici és molt important, i més si parlem d’un centre educatiu al que assisteixen alumnes des d’educació infantil fins a batxillerat. Per això, Dragados i el Colegio Valdeluz han confiat en GARCIA FAURA per millorar l’eficiència energètica de les seves instal·lacions educatives.

El Colegio Valdeluz és una institució educativa amb més de cinquanta anys d’història. Està situat al carrer Fermín Caballero, a Madrid, a la zona nord de la capital espanyola, en uns terrenys que ocupen més de 33.000 metres quadrats entre edificis lectius, esportius i de serveis.

A través d’un projecte arquitectònic del despatx format per Antonio Zapatero i Angélica Holguín, GARCIA FAURA està executant la rehabilitació de la façana de les instal·lacions de l’escola amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència energètica i guanyar en benestar tant per a l’alumnat com per al professorat.

Les obres consisteixen en la instal·lació d’un miler de metres quadrats de revestiments, formats per mòduls de façana de panell composite i gelosies amb lames orientables d’alumini. Els panells estan formats per xapes exteriors d’alumini i un nucli interior format per resines amb càrrega mineral, component retardant del foc i classificació internacional d’alta resistència B-s1-d0.

GARCIA FAURA també instal·larà al centre educatiu madrileny 350 unitats de tancaments d’alumini de fulla oculta amb trencament de pont tèrmic i de diferents tipus d’obertura, 1.400 metres quadrats d’envidriaments i més de 3.000 metres lineals de coronacions i dintells.

Back To Top