skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Els centres de producció de GARCIA FAURA estan concebuts com espais de treball flexible, dissenyats per adaptar-se a les necessitats de fabricació i línies de muntatge específiques per a cada obra.

Comptem amb maquinària especialitzada i programari específic per a la fabricació de tots els materials que subministrem, amb una política d’inversions anuals pensada per continuar sent capdavanters en la manipulació de l’alumini, el ferro, l’acer inoxidable i el vidre.

Els nostres tallers compten amb un equip fix de més de 60 oficials de primera, i la capacitat organitzativa necessària per modular l’increment de recursos en funció del ritme de producció.

Amb una planificació de treball estructurada però amb la flexibilitat justa per donar cabuda a les necessitats del dia a dia.

En els darrers anys, GARCIA FAURA ha dut a terme un pla de modernització de la planta de fabricació de façanes, murs cortina i tancaments de la companyia. Un projecte finançat pel Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo, dins del Programa de reindustrialización y fomento de la competitividad industrial.

Back To Top