skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Façana De GARCIA FAURA En La Renovada Seu De Naturgy A Madrid

Façana de GARCIA FAURA en la renovada seu de Naturgy a Madrid

L’empresa Naturgy ha inaugurat la seva nova seu a la capital espanyola, un edifici la façana del qual ha estat desenvolupada i instal·lada per GARCIA FAURA. Els treballs s’emmarquen en la remodelació d’aquest immoble, que han comptat amb materials sostenibles per a convertir-lo en un model eco eficient.

La nova seu de Naturgy, que es troba a l’avinguda Amèrica de Madrid, disposa de 13.000 metres quadrats distribuïts en 12 plantes (dues d’elles subterrànies) i on treballen al voltant de 750 persones en un entorn col·laboratiu i amb processos totalment digitalitzats.

La remodelació de l’immoble s’ha desenvolupat prioritzant els materials plenament respectuosos amb el medi ambient, incloent-hi la nova façana de mur cortina (de 5.400 metres quadrats), de fusta laminada de pi local desenvolupada, fabricada i instal·lada per GARCIA FAURA a partir d’un sistema propi.

L’envolupant de l’edifici i els seus sistemes s’han projectat per a convertir-lo en un model eco eficient, millorant les seves prestacions, aïllament tèrmic i consum energètic. Així, GARCIA FAURA també ha instal·lat 1.800 metres quadrats de façana ventilada de panell compòsit amb tractament auto netejador en algunes zones.

Altres intervencions de l’empresa en aquest edifici han consistit en 100 metres quadrats de mur cortina en la planta baixa i en 94 unitats de tancaments d’alumini en escales i terrasses, a més de 600 metres lineals de làmines de grans dimensions elaborades amb un sistema propi desenvolupat per la nostra Oficina Tècnica.

Back To Top