skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Inaugurat El Nou Tanatori De Vilafranca Del Penedès

Inaugurat el nou Tanatori de Vilafranca del Penedès

El nou Tanatori de Vilafranca del Penedès s'ubica al costat del cementiri municipal i substitueix al tanatori que durant 25 anys ha prestat servei al nucli urbà. Es tracta d'un equipament modern i funcional de 3.574 metres quadrats que uneix en un mateix edifici tant les oficines d'atenció a les famílies com les dependències pròpies d'un tanatori, el que facilitarà la gestió del procés funerari a la ciutadania.

GARCIA FAURA firma el conjunt de tancaments de l’equipament, amb una especial referencia per als treballs en acer elaborats pels equips del Taller de Ferro de l’empresa. Aquest material dóna consistència a l’edifici i, conjuntament amb els treballs en vidrieria, permet conformar un equipament còmode, estèticament atractiu i altament acollidor. Uns aspectes cabdals, donades les funcions pròpies que exerceix l’edifici.

A més, GARCIA FAURA també s’ha encarregat de la fabricació i instal·lació dels diferents elements de serveis de l’equipament; la part no visible del nou tanatori, però fonamental per al seu correcte funcionament.

El tanatori compta amb tres àrees funcionals. La primera amb zona de recepció, informació, i venda. La segona àrea està destinada a les sis sales de vetlla, que compten amb pati amb llum natural, i la tercera part de la planta del nou equipament acull l'oratori multiconfessional amb capacitat per a 180 persones assegudes, on es podran celebrar tant funerals cristians com d'altres religions o laics.

Back To Top