skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Col·labora Amb Onyx Solar Per Plantar Més De Cent Arbres A L’Amazònia

GARCIA FAURA col·labora amb Onyx Solar per plantar més de cent arbres a l’Amazònia

Onyx Solar és l’empresa líder mundial en la fabricació de vidre solar fotovoltaic. L’any 2020 la companyia va prendre la iniciativa de plantar un arbre per cada metre quadrat de vidre solar fotovoltaic fabricat. Els arbres es planten a zones que necessiten una especial cura del medi ambient, com l’Amazònia, Indonèsia o l’India.

L’activitat recent de GARCIA FAURA ha permès contribuir a aquest projecte gràcies a la participació de l’empresa en el projecte de rehabilitació de l’edifici d’oficines situat a l’avinguda Diagonal 525 de Barcelona, un immoble que acull la seu de Naturgy, la multinacional de l’electricitat i el gas.

GARCIA FAURA hi va aportar solucions de tancaments i de façana. En aquest darrer aspecte, s’hi van instal·lar (integrats a una estructura de lames d’alumini a la façana sud de l’edifici) 132 mòduls horitzontals de vidre solar fotovoltaic.

Els panells protegeixen del sol durant els mesos de més calor i també permeten que l’immoble generi la seva pròpia energia neta per a una part del consum. La contribució de GARCIA FAURA al projecte ha permès a Onyx Solar plantar un total de 160 arbres a l’Amazònia.

Back To Top