skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Intesa Sanpaolo Luxemburg Garcia Faura
Intesa Sanpaolo Luxemburg Garcia Faura
Intesa Sanpaolo Luxemburg Garcia Faura
Intesa Sanpaolo Luxemburg Garcia FauraIntesa Sanpaolo Luxemburg Garcia Faura

Finalitzada la intervenció a la nova seu del banc italià Intesa Sanpaolo a Luxemburg

La nova seu del banc Intesa Sanpaolo a Luxemburg està a punt per a entrar en servei. Es tracta d’un edifici de més de 10.000 metres quadrats i vuit plantes d’oficines, que ha comptat amb intervenció dels equips de la Divisió Internacional de GARCIA FAURA.

La flamant nova seu del banc italià a Luxemburg està situada al barri de la Cloche d’Or, una zona emergent de la capital del país centre-europeu que comença a acollir serveis i habitatges que integren els reptes que planteja el desenvolupament sostenible.

Així, la seu d’Intesa Sanpaolo disposa del certificat BREEAM de respecte de les exigències mediambientals. L’edifici és de pedra natural de color clar combinada amb fusteries d’alumini de grisos foscos, amb tota una zona de façana de vidre a la planta baixa.

És en aquesta zona on es concentra el gruix de la intervenció de GARCIA FAURA, que ha desenvolupat, fabricat i instal·lat el mur cortina inferior, d’uns 445 metres quadrats, amb una dotzena de portes integrades que ofereixen un alt nivell d’aïllament tèrmic, a l’aire i a l’aigua.

L’empresa catalana també hi ha fabricat i instal·lat el conjunt de portes automàtiques i 300 metres quadrats de revestiments metàl·lics amb xapa d’alumini per als pilars de la planta baixa, més 235 metres quadrats de mur cortina per als loggies de les plantes superiors.

Back To Top