skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments De GARCIA FAURA Per A Un Important Complex D’habitatge Social A Barcelona

Tancaments de GARCIA FAURA per a un important complex d’habitatge social a Barcelona

GARCIA FAURA participa en la construcció d’un edifici de lloguer social que s’està aixecant al barri de Trinitat Vella, a Barcelona. Es tracta d’un complex finançat per l’Institut Municipal de l’Habitatge i la Rehabilitació, de l’Ajuntament de Barcelona, i que comptarà amb 139 habitatges destinats a persones econòmicament vulnerables.

GARCIA FAURA hi fabrica i instal·la les 373 unitats de tancaments metàl·lics que sumen al voltant de 1.600 metres quadrats. Es desenvolupen a partir de perfil d’alumini, majoritàriament amb trencament de pont tèrmic i sistema de fulla oculta. Això permet un major aprofitament de la llum natural, reduint la secció vista d’alumini i generant una major harmonia visual i una major integració del tancament.

El conjunt de portes, finestres i balconeres es fabrica, com és habitual, en el taller central de la companyia a Gavà, sota els més estrictes controls de qualitat. Seguint els protocols establerts per l’empresa, els tancaments se sotmeten a quatre controls de qualitat diferents: la verificació de materials a la recepció, el control en el procés de preparació i fabricació, el control final de taller i la verificació de qualitat en instal·lació.

L’edifici destinarà 85 pisos a persones grans, i la resta (54), a lloguer social. A la planta baixa hi haurà dos locals amb equipaments comunitaris i un tercer per a aparcament de bicicletes. L’immoble tindrà dues alçades diferenciades que dividiran les dues comunitats. La de gent gran serà la més baixa (sis plantes), mentre que la de lloguer social tindrà onze plantes. Les dues comunitats tindran entrades separades i un passatge facilitarà l’accés a la part posterior del complex.

Els pisos per a persones grans tindran un únic dormitori. A la cinquena planta hi haurà espais comuns (sales polivalents i zona enjardinada) amb accés només per a persones residents, a més d’una bugaderia. Els pisos destinats a lloguer social seran d’una, dues i tres habitacions. Totes elles s’organitzaran al voltant de tres patis que actuaran com a col·lector de llum i ventilació. A més, l’edifici estarà equipat amb màquines d’aerotèrmia i plaques fotovoltaiques.

Back To Top