skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Foto: Casa Solo Arquitectes | BAAS Arquitectura
Foto: Casa Solo Arquitectes | BAAS Arquitectura
Foto: Casa Solo Arquitectes | BAAS Arquitectura

Tancaments de GARCIA FAURA per al nou Centre d’Oncologia Radioteràpica de Granollers

El Centre d’Oncologia Radioteràpica que s’està construint a Granollers incorporarà tancaments d’alumini i vidre de GARCIA FAURA, elaborats a partir d’una solució tècnica desenvolupada per l’oficina d’enginyeria de la companyia.

GARCIA FAURA s’encarrega del desenvolupament, la fabricació i la instal·lació de 247 unitats de tancaments d’alumini i vidrieria per al Centre d’Oncologia Radioteràpica que s’està construint a Granollers, al costat de l’Hospital General de la capital del Vallès Oriental.

Els tancaments s’han elaborat a partir d’una solució tècnica pròpia duta a terme per l’Oficina Tècnica de GARCIA FAURA. Es combinen tancaments fixos i d’obertura practicable i oscil·lo batent, així com portes d’accés.

Els vidres incorporen capes de control solar per a augmentar el confort de la instal·lació i millorar-ne les prestacions tèrmiques. Es preveu executar les fases de producció i instal·lació en un termini aproximat de dos mesos.

Un centre per evitar desplaçaments

El Centre d’Oncologia Radioteràpica serà un equipament satèl·lit de l’Hospital Clínic de Barcelona destinat a l’atenció oncològica dels pacients residents al Vallès Oriental i a Osona. D’aquesta manera s’evitarà que aquests pacients hagin de traslladar-se a Barcelona per als seus tractaments.

En aquest sentit, el Centre estarà equipat amb tecnologia d’última generació com dos acceleradors lineals d’alta energia (que permetran administrar prop de 450 tractaments per accelerador i any) i un equip de tomografia assistida per ordinador (TAC) que incorpora un sistema 4D per a l’adquisició del moviment respiratori.

L’equipament comptarà amb dues plantes, una per a radioteràpia i una altra per a diàlisi, ambdues amb els respectius espais de consultes i àrees comunes. El seu disseny destaca per uns interiors càlids i íntims per als pacients, i amb una façana feta amb material ceràmic.

Back To Top