skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Ajuda A Vacunar Infants Contra La Pneumònia A Moçambic

GARCIA FAURA ajuda a vacunar infants contra la pneumònia a Moçambic

El programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de GARCIA FAURA recull iniciatives que forgen una solidaritat de ferro, ja sigui pal·liant els efectes del canvi climàtic (amb la plantació d’arbres a l’Amazònia) o aportant solucions per fer arribar vacunes als infants dels països més pobres del planeta.

GARCIA FAURA és patrocinador de plata de l’Aliança per a la Vacunació Infantil, una iniciativa impulsada per GAVIThe Vaccine Alliance, la Fundació ‘la Caixa’, la Fundació Bill i Melinda Gates i amb la col·laboració d’ISGlobal.

La companyia fa cinc anys que dona suport a aquest projecte que lluita contra la mortalitat infantil a països sense prou recursos sanitaris. Des del 2020, els esforços se centren a la vacunació contra la pneumònia a Moçambic, afecció que encara avui dia és la causa de mort infantil per malaltia infecciosa a tot el planeta.

Al país africà, la taxa de mortalitat infantil per pneumònia en menors de cinc anys és del 79 per mil. Una xifra que va augmentar a causa de la pandèmia de covid-19, la qual va obligar a suspendre les campanyes de vacunació i, en conseqüència, va provocar un augment de les malalties respiratòries en infants.

Gràcies a les aportacions de GARCIA FAURA i les d’altres empreses solidàries, l’Aliança per la Vacunació Infantil ha pogut immunitzar set milions d’infants menors de cinc anys en els països més pobres del món. De tots ells, més de cinc milions ho han estat contra la pneumònia. A través d’aquesta acció emmarcada en les polítiques RSC de l’empresa, GARCIA FAURA pretén mantenir oberta una finestra a l’esperança.

Back To Top