skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Toni Diaz Veteco Garcia Faura
Toni Diaz Veteco Garcia Faura
Toni Diaz Veteco Garcia Faura

GARCIA FAURA participa a Veteco, fira internacional de la finestra, la façana i la protecció solar

GARCIA FAURA ha tingut la possibilitat d’explicar la seva metodologia constructiva i de treball en el marc de la fira Veteco, el saló internacional de la finestra, la façana i la protecció solar. La fira ha tingut lloc a Madrid del 15 al 18 de novembre i ha aplegat milers de professionals de l’àmbit de l’arquitectura, la construcció i el sector immobiliari.

Convidada per Technal i Wicona, GARCIA FAURA va participar en un col·loqui sobre el projecte de façana innovadora que la companyia ha desenvolupat aquest any per a la rehabilitació d’un edifici residencial a Sant Quirze del Vallès (Barcelona).

El projecte formava part del programa europeu PlugnHarvest, finançat pel programa Horitzó 2020 de la Unió Europea, i que vol desplegar projectes constructius modulars, que permetin l’estalvi energètic, baixos costos d’instal·lació i que afavoreixin l’economia circular. Sota aquestes premisses, es va afrontar el projecte de Sant Quirze del Vallès.

GARCIA FAURA va ser l’empresa encarregada de fer un prototip de façana modular i innovadora, testat en laboratori i avalat per auditories de qualitat. Es va desenvolupar el disseny de producció, la fabricació dels mòduls i l’execució dels treballs d’instal·lació.

Toni Díaz, cap de la Divisió Residencial de GARCIA FAURA, va ser qui va explicar (foto) a Veteco tot aquest procés, convidat per dos dels partners que la companyia ha tingut per a aquesta obra: Wicona i Technal. El projecte va ser liderat per l’Agència Catalana de l’Habitatge, propietària de l’edifici, i ha comptat amb la participació del despatx d’arquitectura Pich-Aguilera i l’empresa Entinema.

Back To Top