skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Fabrica Els Murs Cortina I Els Tancaments De La Nova Fàbrica De Balfegó

GARCIA FAURA fabrica els murs cortina i els tancaments de la nova fàbrica de Balfegó

El grup empresarial tonyinaire Balfegó està construint una nova planta de processament a l’Ametlla de Mar (Tarragona), la qual substituirà les instal·lacions que es van cremar en un incendi el juny del 2018. La nova fàbrica comptarà amb murs cortina i tancaments de GARCIA FAURA.

A principis d’estiu del 2018, un incendi va calcinar el 80% de la nau de l’empresa pesquera de tonyina roja Grup Balfegó. L’empresa va decidir aixecar una nova nau industrial per mantenir la seva activitat a l’Ametlla de Mar, que actualment es troba en fase final de construcció.

Per a aquest projecte, GARCIA FAURA desenvolupa, fabrica i instal·la gairebé un miler de metres quadrats de murs cortina en diferents zones de les instal·lacions, de tipus fix o amb tancaments integrats.

A més, també s’hi instal·laran una trentena de tancaments d’altes prestacions tècniques, entre portes d’accés i finestres o balconeres. Així mateix, l’envidriament també serà d’altes prestacions tèrmiques i acústiques, amb vidre de càmera amb gas argó i capes de baixa emissivitat.

Back To Top