skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Tancaments de GARCIA FAURA per a l’edifici d’oficines Diagonal 532 de Barcelona

A l’avinguda Diagonal de Barcelona 532 es troba un dels edificis d’oficines i serveis empresarials més imponents de la ciutat. Es tracta d’un immoble de nou plantes exteriors i diàfanes ideals per a acollir oficines i seus corporatives i que actualment s’està rehabilitant amb la col·laboració de GARCIA FAURA.

L’empresa ha actuat en la façana i els patis interiors de l’edifici, amb la fabricació i instal·lació de 1.160 metres quadrats de fusteries corregudes fixes i balconeres oscil·lobatents, amb tancaments amb trencament de pont tèrmic molt versàtils i d’altes prestacions.

El disseny dels tancaments és d’estètiques rectes, les quals contribuiran a donar un aspecte més avantguardista a aquest immoble situat en una de les vies més importants de la capital catalana, envoltat de tots els serveis i molt ben comunicat tant amb l’estació de Sants com amb l’aeroport del Prat.

A banda dels tancaments, GARCIA FAURA també hi realitzarà 650 metres quadrats de panells composite per a folrats de façana i revestiments. Aquesta intervenció potenciarà la certificació Breeam de sostenibilitat ambiental que ja ostenta l’immoble (juntament amb altres instal·lacions tecnològicament avançades).

Back To Top