skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA deixa la seva petjada en la nova icona visual de Tarragona

A Tarragona s’està aixecant una torre de 19 plantes residencials que està cridada a ser una icona visual de la ciutat. Es tracta de The Kube, un edifici que no només modificarà l’skyline del municipi portuari català, sinó que també es convertirà en un referent gràcies al disseny avantguardista de la façana.

The Kube és un projecte d’obra és de l’estudi DNA Barcelona Architects, el qual ha ideat un complex que inclourà 311 pisos d’entre dos i quatre dormitoris. Tots els apartaments comptaran amb plaça d’aparcament i trasters. A més, la comunitat gaudirà de dues piscines i un gimnàs.

Per a aquest projecte, GARCIA FAURA fabricarà i instal·larà al voltant de 6.500 metres de tancaments d’alumini, tant corredisses com practicables de fulla oculta. Sistemes d’alumini que presenten uns elevats valors d’aïllament i confort, combinats amb vidres d’altes prestacions tècniques.

The Kube estarà situada a prop del centre de la ciutat i del port, en una zona d’expansió urbana que compta amb tots els serveis necessaris, a més d’àrees verdes. De fet, l’innovador disseny de la façana, amb una estructura en cubs que conformen un joc de volums, serà un vincle continu entre l’exterior i l’interior de l’edifici.

Un edifici que disposarà d’uns finestrals grans i d’unes terrasses amples que permetran unes vistes espectaculars tant de la ciutat com de la mar Mediterrània, unes terrasses i balcons que tindran instal·lades unes baranes de vidre fabricades i col·locades per GARCIA FAURA, així com totes les proteccions solars del conjunt.

Back To Top