skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA, Sense Descans A L’estiu

GARCIA FAURA, sense descans a l’estiu

 

A l’EasyHotel, el primer de tot l’Estat espanyol, GARCIA FAURA ha fabricat i instal·lat 300 finestres practicables de fulla oculta en acabat anoditzat negre. A la façana exterior de l’establiment també ha instal·lat panells de ‘deployé’ en acabat daurat i agafats a bigues de tipus UPN perimetrals a cantell de forjat, també en color daurat.

 

A la Torre Mapfre, per la seva banda, GARCIA FAURA ha realitzat 480 metres quadrats de mur cortina d’alumini en la façana d’entrada a l’edifici, així com 2.400 metres quadrats de doble pell, vidres serigrafiats i revestiment de façana dels primers 4 pisos amb un nou sistema d’extrusió especialment dissenyat per a aquest projecte. Finalment, en la zona interior del basament de la torre s’han instal·lat prop de 850 metres quadrats de revestiments de vidre.

 

Pel que fa a les promocions residencials, s’han realitzat tancaments per als 90 habitatges de la Torre Europa de l’Hospitalet; també per a 39 habitatges a Sant Cugat, i per a 70 habitatges a Viladecans.

Back To Top