skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Tancaments de GARCIA FAURA per a la rehabilitació de la Casa Maury-Parés de Barcelona

GARCIA FAURA participa en el projecte de reconversió de la Casa Maury-Parés, un edifici construït a finals del segle XIX al bell mig del barri de l’Eixample de Barcelona, molt a prop de la rambla de Catalunya i del passeig de Gràcia.

La intervenció contempla la rehabilitació dels elements que doten l’immoble de la seva personalitat, com les façanes, els patis interiors i el vestíbul, i la construcció de 24 habitatges moderns, amplis i plens de llum natural. Alguns estaran adaptats per a les persones grans.

El projecte preveu dues plantes soterrades, una planta baixa amb local comercial i sis plantes (dues seran de nova construcció) amb els habitatges, els quals estaran equipats amb la més alta exigència de confort tèrmic i d’eficiència energètica. Hi haurà plantes baixes dúplex amb jardins privats i àtics dúplex amb terrassa.

GARCIA FAURA hi desenvolupa una seixantena de conjunts de tancaments formats per balconeres fixes amb perfileria d’alumini d’altes prestacions i vidrieria d’alta eficiència, amb vidres amb control solar i càmera d’argó.

També es fabriquen i s’instal·len seixanta tancaments individuals amb perfileria de fulla oculta i vidres baix emissius, així com gelosies, panells de façana i d’altres treballs metàl·lics.

Les obres a la Casa Maury-Parés estaran caracteritzades per la sostenibilitat, ja que l’edifici comptarà amb la tecnologia aerotèrmica d’última generació aplicada a les instal·lacions de climatització i aigua, cosa que li atorgarà la més alta eficiència i sostenibilitat amb una qualificació energètica de classe A.

Back To Top