skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Últims Mesos D’obres A La Presó De Tarragona

Últims mesos d’obres a la Presó de Tarragona

GARCIA FAURA encara el tram final de fabricació i instal·lació dels tancaments de ferro del Centre Penitenciari d'El Catllar, a Tarragona. El nou equipament, que substituirà l'antiga presó de Tarragona, tindrà més de 65.000 metres quadrats i capacitat per a 750 interns. Un equip de 15 instal·ladors treballa aquests dies en les obres de muntatge dels 20.000 metres quadrats de cancelles, cel·les i mampares que conformen els tancaments de tot el recinte.
La direcció de GARCIA FAURA ha visitat l'estat de les obres de la nova presó de Tarragona, situada al paratge de Mas d'Enric. Les obres d'instal·lació del conjunt de tancaments es van iniciar l'estiu de 2010 i està previst que finalitzin a finals d'aquest estiu. Actualment una trentena d'oficials treballen en les tasques de fabricació del conjunt de cancelles, cel·les i mampares: un total de prop de 20.000 metres quadrats de tancaments. El ritme de treball actual està permetent fabricar 140 metres quadrats per dia. A l'obra, 15 instal·ladors s'encarreguen del muntatge de totes aquestes peces. Completen l'equip 5 enginyers de l'Oficina Tècnica de l'empresa, encarregats dels dibuixos de plànols, les ordres de fabricació i la coordinació general de l'obra.
La nova presó de Tarragona comportarà una inversió propera als 114 milions d'euros. Les obres de construcció estan sent executades per Comsa-Emte i han d'acabar l'últim trimestre d'aquest 2011.

Back To Top