skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Amplia El Centre D’Arts Gràfiques D’HP

GARCIA FAURA amplia el Centre d’Arts Gràfiques d’HP

 

La prestigiosa empresa de tecnologies de la comunicació aposta pel seu Centre d’Arts Gràfiques de Sant Cugat del Vallès. Les instal·lacions ofereixen més de 4000 metres quadrats destinats a mostrar les impressores i premses de la companyia, així com les nombroses aplicacions que permeten aquestes tecnologies. Ara HP ha decidit millorar el seu servei al client ampliant aquest centre que durant l’any 2012 va acollir més de 1000 demostracions i una seixantena d’esdeveniments paral·lels.

 

Per fer-ho compta amb la participació de GARCIA FAURA, que ha fabricat i instal·lat 132 metres quadrats de mur cortina de tipus graella. Es tracta de l’element més característic d’una obra que incorpora portes automàtiques, persianes motoritzades apilables i orientables, així com screens interiors automatitzats. Els millors avenços tecnològics en matèria de tancaments i control solar al servei d’un centre capdavanter en tecnologies de la informació i la comunicació.

 

Com a part de l'ampliació, el Centre per a Clients d'Arts Gràfiques d'HP EMEA ha estat redissenyat per centrar-se en aplicacions creatives que els Proveïdors de Serveis d'Impressió (PSP) poden utilitzar per ampliar els seus serveis i generar noves fonts d'ingressos. Entre aquestes zones hi haurà una botiga de llibres digitals, un espai que s'ha dissenyat com un cafè lounge exclusiu, decorat amb dissenys que es poden aconseguir amb les tecnologies HP. En una altra zona es reflectirà el lideratge d'HP en el mercat fotogràfic a través d’àlbums de fotos, calendaris i postals elaborades amb les premses HP Indigo, així com imatges en gran format d'alta qualitat impreses amb les impressores HP Designjet Z-Sèries.

 

 

Back To Top