skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Tancaments de GARCIA FAURA per a la rehabilitació de tres naus del Vapor Cortès a Terrassa

GARCIA FAURA fabrica i instal·la els tancaments del futur taller ocupacional i el Centre de Paràlisi Cerebral que la Fundació Prodiscapacitats (Prodis) està habilitant a tres naus de l’antic complex industrial Vapor Cortès, a Terrassa.

Els origens del Vapor Cortès cal buscar-los a finals dels anys vint del segle XX, quan es van instal·lar en una zona ja industrial del barri de Ca n’Aurell de Terrassa. La zona va prosperar fins als anys noranta, quan va començar a declinar irremissiblement.

Prodis, una entitat sense ànim de lucre que treballa amb persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral, habilitarà en 4.942 metres quadrats d’aquest complex un equipament el projecte arquitectònic del qual és obra de l’estudi H Arquitectes.

El projecte preveu mantenir part de l’estructura de l’antic conjunt industrial, per al qual GARCIA FAURA fabrica i instal·la un centenar de tancaments d’acer i vidres d’altes prestacions acústiques.

Els tancaments seran de diferents tipologies: fixes, conjunts de balconeres i finestres amb diferents tipus d’obertura. Inclou també sèries de tancaments replegables i motoritzats.

GARCIA FAURA ha escollit un sistema de perfileria d’acer amb aïllament tèrmic, de gran resistència i amb un elevat component de sostenibilitat, 100% reciclables perquè no tenen materials aïllants sintètics addicionals.

Els tancaments combinen l’última tecnologia, amb l’eficiència energètica, el disseny i l’ús ecològic dels materials per contribuir a una construcció sostenible i responsable.

Back To Top