skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Garcia Faura Balmes Barcelona
Garcia Faura Balmes Barcelona

Mur cortina de GARCIA FAURA per a un nou edifici d’oficines de Barcelona

Al número 89 del carrer Balmes de Barcelona es troba un dels edificis d’oficines més exclusius de la capital catalana. Després d’una renovació integral, l’immoble oferirà unes prestacions avançades en un entorn immillorable.

L’edifici, de 7.675 metres quadrats i nou plantes, gaudeix d’una situació privilegiada: en ple Eixample de Barcelona, una ubicació cèntrica i enmig de l’eix financer i comercial de la ciutat, ben connectat i amb multitud de serveis a l’abast.

Es tracta d’un immoble funcional i de gran qualitat gràcies a la remodelació tant interior com exterior. En aquest darrer aspecte, GARCIA FAURA hi intervindrà amb el desenvolupament, la fabricació i la instal·lació d’una nova façana.

En concret, l’empresa hi executarà mil metres quadrats de mur cortina entre plantes, a més de 120 metres quadrats de mur cortina amb accessos a les terrasses i façanes de pati interior.

GARCIA FAURA també firmarà el reforç estructural de les vores dels forjats amb elements metàl·lics exclusius, que sumen més de 37.000 quilos d’acer. També executarà la doble pell de façana, amb 447 metres quadrats de lames ceràmiques, i acabats metàl·lics de façana amb xapa plegada i elements ornamentals.

A l’interior, l’edifici disposarà d’un nou disseny de les plantes, amb zones comunes més eficients, destinades al confort i al bon desenvolupament de les oficines. Amb aquesta intervenció, l’immoble obtindrà la certificació de construcció sostenible BREEAM.

Back To Top