skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Foto: SJD Pediatric Cancer Center Barcelona
Foto: SJD Pediatric Cancer Center Barcelona
Foto: SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

Entra en funcionament a Barcelona el SJD Pediatric Cancer Center

El Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center ja és una realitat. Es tracta del primer centre monogràfic d’oncologia pediàtrica d’Espanya i el segon d’Europa, per al qual GARCIA FAURA ha fabricat i instal·lat les façanes, tancaments i d’altres elements d’arquitectura exterior.

El SJD Pediatric Cancer Center consisteix en un edifici de 14.000 metres quadrats connectat a l’Hospital Sant Joan de Déu mitjançant una galeria coberta elevada. L’immoble té cinc plantes amb espais per a assistència mèdica i per a la recerca.

El centre també disposa de serveis avançats per al tractament del càncer infantil, a més d’uns espais comuns acollidors, amb molta llum i amplitud per afavorir el benestar dels pacients i les seves famílies.

Per a aquest projecte, GARCIA FAURA ha desenvolupat un mur cortina de 350 metres quadrats, a més de 2.000 metres quadrats de proteccions solars innovadores. També 1.800 metres quadrats de tancaments d’alumini i vidre amb trencaments de pont tèrmic i altes prestacions tècniques, així com d’altres treballs d’arquitectura exterior.

Aquestes solucions tenen com a objectiu el d’oferir el màxim confort acústic i tèrmic a les persones usuàries de l’equipament i també a les més de 150 persones treballadores que hi duen a terme la seva tasca professional.

La construcció del nou equipament sanitari s’ha finançat en bona part amb una campanya que, des del 2017, va recaptar 37 milions d’euros. Això ha fet realitat un centre que consolida un model de recerca, assistència i atenció en oncologia pediàtrica únic a Europa.

Back To Top