skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Rehabilitació De L’Hotel Terramar De Sitges

Rehabilitació de l’Hotel Terramar de Sitges

 

El grup Meliá gestionarà el nou Hotel Terramar de Sitges, un clàssic de la xarxa d’equipaments hotelers de la costa del Garraf, que s’està sotmetent a una profunda rehabilitació amb l’objectiu d’encaixar en l’oferta de ressorts de la marca ME by Meliá, que aglutina equipaments de gran nivell i màxima avantguarda. El nou Terramar comptarà amb 213 habitacions i dos restaurants, així com espais d’ús compartit al servei dels hostes, tals com sales de wellness, espais per a convencions, club infantil, etc.

 

GARCIA FAURA ha rebut l’encàrrec de participar d’aquest important projecte de rehabilitació, i fer-ho amb tancaments d’alumini d’altes prestacions i primeres marques, en consonància amb la qualitat i l’estètica generals que imperaran en el nou hotel. En aquest sentit s’han fabricat i s’estan instal·lant més de 2000 metres quadrats de vidre i prop de 300 tancaments mitjançant sistemes d’alumini amb trencament de pont tèrmic de gran evolució tècnica. Uns tancaments, a més, especialment dissenyats per a suportar les inclemències meteorològiques i ambientals pròpies d’un edifici situat a primera línia de mar.

 

Les obres van començar ara fa ja uns mesos i s’allargaran ben bé fins ben entrada la tardor, quan està previst que el nou Hotel Terramar estigui llest per acollir els primers hostes de la seva nova etapa.

Back To Top