skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Consolida La Seva Implantació A Colòmbia

GARCIA FAURA consolida la seva implantació a Colòmbia

 

Tres anys després de la seva arribada a Colòmbia, GARCIA FAURA compta ja amb un reconeixement corporatiu que la situa com a empresa de referència en el sector de la construcció singular, com la nova Torre de Control de l’Aeroport Internacional El Dorado, el Centre de Gestió Aeroportuària o el complex residencial Altos de la Sierra.

 

Especialment significatius són els treballs que s’executen per a l’ampliació de l’aeroport de la capital, on GARCIA FAURA fa front a un encàrrec d’especial complexitat tècnica: la cobertura de la nova torre de control aeri. Aquí es fabriquen i instal·len 3000 metres quadrats de panells, lluernes i murs cortina de tipus convencional, romboides i inclinats, formats per peces de vidre de 600 kg dissenyats per a suportar ratxes de vent de fins a 380 km/h i atenuar els forts impactes acústics d’una instal·lació d’aquestes característiques.

 

En les darreres setmanes, però, l’empresa ha estat adjudicatària de dos nous projectes, de gran ressò a les dues grans ciutats del país: Bogotá i Medellín. A la primera, GARCIA FAURA alçarà el singular edifici Vitrvm, projectat pel prestigiós arquitecte estatunidenc Richard Meier. L’adjudicació arriba després que els promotors del projecte viatgessin expressament fins a Gavà per conèixer la matriu catalana de l’empresa i poguessin visitar el centre de producció i oficina tècnica del grup. A Medellín, s’executarà el nou Centro Empresarial OFI7, on es combinen tancaments d’alumini d’altes prestacions amb murs cortina i façanes envidriades.

 

L’expansió internacional de GARCIA FAURA parteix d’una premissa de compromís amb les seves arrels: tant el disseny de projecte, com el desenvolupament tècnic i tota la producció es realitzen des de la planta de Gavà. Mitjançant el transport marítim regular el material arriba a Colòmbia, on el personal autòcton executa la fase final d’instal·lació. A pocs quilòmetres de Bogotà, l’empresa compta amb unes instal·lacions destinades a logística, magatzem i oficines que esdevenen seu d’operacions de la companyia per a tot el país.

Back To Top