skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
L’obra CORP BADALONA, Un Esforç Col·lectiu

L’obra CORP BADALONA, un esforç col·lectiu

 

GARCIA FAURA tanca l’any 2013 amb la finalització dels seus treballs de fabricació i instal·lació de tancaments en un gran complex residencial a Badalona. Una feina per a l’empresa promotora Corp, una de les firmes del sector immobiliari més innovadora, que es caracteritza per les seves promocions d’avantguarda.

 

La feina ha estat tot un repte donat els marges de temps ajustats que requeria l’obra. El treball en equip i la coordinació entre departaments ha estat fonamental per a la seva correcte execució. Des dels Departaments Comercial i de Pressupostos fins a l’Oficina Tècnica o l’Àrea de Compres de l’empresa, que havien de confeccionar els plànols, les ordres de fabricació i les comandes de material necessàries per gestionar les 15 tones d’alumini que requeria l’obra.

 

Per a l’execució directa dels treballs ha calgut un treball coordinat i milimètric de les Àrees de Producció, Taller i Instal·lació. En un mes s’han fabricat i muntat en obra 750 tancaments d’alumini en sistemes amb trencament de pont tèrmic. Una feina intensa que poques empreses del sector poden afrontar amb tanta solvència, i que demostra que una de les fortaleses de GARCIA FAURA és la seva capacitat productiva i el seu treball en equip.

 

 

 

Back To Top