skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
En Marxa Noves Promocions D’habitatges

En marxa noves promocions d’habitatges

 

Malgrat les dificultats que travessa el sector, les grans constructores del país continuen posant en marxa destacables promocions d’habitatge residencial. Constructores que confien en la competitivitat, solvència i qualitat de GARCIA FAURA per a encarregar-li els tancaments dels seus projectes. És el cas de dos nous treballs a Cornellà de Llobregat i Barcelona que sumen més de 120 habitatges.

 

La constructora Núñez i Navarro treballa aquests mesos en una nova edificació al carrer Lepant de Barcelona. Es tracta de 32 habitatges de 2 i 3 habitacions, locals comercials i aparcaments. Els tancaments que està fabricant GARCIA FAURA són amb trencament de pont tèrmic i altes prestacions acústiques i tèrmiques. Poc més de 200 portes i finestres d’estètica contemporània i acabats en consonància amb el conjunt de l’edifici, d’alt valor estètic. Pel que fa a les façanes es combina la façana ventilada amb pedra i l’arrebossat monocapa, on s’instal·len unes proteccions solars de fusta o d’alumini de tipus llambins, en funció de la zona.

 

A Cornellà de Llobregat Dragados ha aixecat una promoció de 90 habitatges per als quals GARCIA FAURA fabricarà i instal·larà gairebé 700 tancaments, entre finestres i mallorquines. Es tracta d’una promoció que conjuga qualitat i preu, oferint uns acabats de qualitat a preus altament competitius. La promoció ha de quedar enllestida i a punt per a la seva estrena durant la primera meitat de 2014.

 

 

Back To Top