skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Premi Palmarés Technal Per A Una Obra De GARCIA FAURA

Premi Palmarés Technal per a una obra de GARCIA FAURA

 

Els guardons del Palmarés Architecture Aluminium Technal premien els projectes més singulars desenvolupats en els àmbits de l’habitatge, la rehabilitació, els equipaments i els edificis corporatius. El jurat d’enguany estava format per Antonio Ortiz, arquitecte del despatx Cruz y Ortiz; Fernando Correia, arquitecte i subdirector de l’Escola Universtária das Artes de Coimbra; Ignacio Fernández Solla, arquitecte i consultor de façanes d’ARUP; Soledad Lorenzo, directora de la revista Arquitectura y Diseño; i Ricardo Batista, director de la revista Construir.

 

Dels 77 projectes presentats, el jurat ha premiat en la categoria Habitar l’obra H.05 TR House de Barcelona, un projecte desenvolupat per l’equip de PMMT Forward Thinking Healthcare Architecture i amb tancaments de GARCIA FAURA. El jurat ha destacat de l’obra “la seva especialitat, criteri i rigor en el disseny i la gran expressivitat en l’aplicació dels materials, destacant per la protecció del seu contingut i la seva perfecta integració en l’entorn”.

 

El guardó va ser lliurat el 31 d’octubre en el  decurs de la Convenció Anual de Technal, firma promotora dels guardons, que busquen reconèixer els projectes més singulars executats durant el darrer any a Espanya i Portugal amb sistemes d’alumini d’aquest fabricant, un dels més prestigiosos i reconeguts a nivell europeu.

Back To Top