skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Deixa La Seva Empremta Al Nou Hotel Barceló Diagonal 414

GARCIA FAURA deixa la seva empremta al nou Hotel Barceló Diagonal 414

L’1 d’agost és previst que obri les seves portes l’Hotel Barceló Diagonal 414, un establiment de més de 5.000 metres quadrats on GARCIA FAURA hi deixarà la seva empremta en portes i finestres i també amb un mur cortina, entre altres treballs.

En concret, l’empresa fabricarà i instal·larà 103 tancaments d’alumini i vidre a portes i finestres, tots ells amb trencament de pont tèrmic i altes prestacions d’aïllament acústic i tèrmic per garantir el màxim confort a les persones usuàries de l’hotel.

Al pati interior s’hi col·locaran 442 metres quadrats de mur cortina de tapeta exterior horitzontal i vertical i una lluerna de 40 metres quadrats sobre una estructura portant d’acer.

L’hotel està situat al bell mig de l’avinguda Diagonal, un dels eixos comercials més importants de Barcelona, i davant de la Casa de les Punxes, una de les icones modernistes de la capital catalana. També es troba molt a prop del passeig de Gràcia, un dels principals punts turístics de la ciutat.

L’establiment compta amb un centenar d’habitacions, gimnàs de 25 metres quadrats obert les 24 hores del dia, tres sales multifuncionals per a la celebració de reunions i esdeveniments diversos, a més d’un aparcament privat exclusiu per a les persones clientes de l’hotel.

Back To Top