skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Nou Centre De Mecanitzat Per Al Taller D’alumini De GARCIA FAURA

Nou centre de mecanitzat per al taller d’alumini de GARCIA FAURA

El programa d’inversions de GARCIA FAURA no s’atura. Des d’aquest mes de gener, la companyia disposa d’un nou centre de mecanitzat que s’afegeix als 3 que ja tenia operatius fins ara. Es tracta d’un nou centre amb control numèric de 5 eixos, que permet mecanitzar barres d’alumini, PVC i acer de fins a 7 metres, tot i que també pot funcionar dividit en dues àrees de treball en modalitat pendular de forma independent.

A més, compta amb un pla mòbil de mecanitzat que facilita les operacions de càrrega i descarrega i permet mecanitzar peces de gran secció. El nou centre, de la marca Emmegi, disposa dels més avançats elements de seguretat, amb proteccions de vidre d’alta gamma i una interfície cromàtica lluminosa que actua d’advertència addicional de l’estat de la màquina en cada moment.

En els darrers temps la companyia ha fet una important inversió en maquinària i tecnologia per avançar en la digitalització de l’empresa i seguir esdevenint referent del sector en l’àmbit de la fabricació de façanes modulars i tancaments d’alumini d’altes prestacions.

Amb aquesta adquisició, GARCIA FAURA augmenta encara més la capacitat productiva del seu taller d’alumini, alhora que amplia la varietat de productes que pot oferir als seus clients. La inversió s’emmarca en el pla de modernització de la planta de fabricació de façanes, murs cortina i tancaments de GARCIA FAURA. Un projecte finançat pel Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo, dins del Programa de reindustrialización y fomento de la competitividad industrial.

Back To Top