skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

L’aposta per la qualitat a GARCIA FAURA

La qualitat és un dels eixos bàsics de GARCIA FAURA. Qualitat no només en els productes finals i acabats per als clients, sinó també en els processos interns de fabricació i instal·lació que duu a terme l’empresa, així com en el propi funcionament i gestió dels diferents departaments de l’empresa.

L’assoliment dels màxims nivells de qualitat en la gestió i la producció ha estat un tret distintiu de GARCIA FAURA d’ençà que la companyia va fer el salt al mercat nacional a principis dels anys 80 del segle XX. L’empresa va ser, en el seu moment, una de les primeres companyies del sector en implantar i mantenir el certificat de qualitat ISO 9001 en els seus processos interns. Aquell fet va donar peu a la creació d’un Departament de Qualitat que, amb el pas dels anys, s’ha professionalitzat i crescut, guanyant en exigència i rigor.

Actualment el Departament de Qualitat està format per vuit persones, tècnics i oficials de primera, que treballen de forma transversal amb altres àrees de l’empresa, especialment els Departaments d’Oficina Tècnica, Producció i Sistemes Informàtics. A banda dels recursos directes dels quals disposa el departament, prop d’un centenar de treballadors i treballadors de la companyia tenen, entre les seves funcions, alguna tasca vinculada amb l’acompliment dels procediments de qualitat establerts en les diferents fases de disseny i producció de la companyia.

Procediments adaptats a cada tipologia de producte

Ja fa més d’una dècada que GARCIA FAURA es va especialitzar en el desenvolupament de projectes singulars, a través del disseny, fabricació i instal·lació de façanes modulars i murs cortina. Per a garantir la màxima qualitat d’aquests treballs ja des de bon inici, la companyia està implantant un nou procediment de gestió transversal de la qualitat. Això permetrà  realitzar un estudi tècnic amb la participació de diferents departaments on es defineixen possibles punts crítics que s’hauran de controlar durant tot el procés, tant a fàbrica com a l’obra.

Un cop definits aquests punts crítics, els tècnics de qualitat s’encarregaran de preparar els procediments necessaris i implementar-los tant a fàbrica com a instal·lació, amb controls que permeten vetllar pel compliment permanent de tots els procediments.

Pel que fa a la línia de producció de tancaments, una part important de la qualitat d’aquests productes ja ve assegurada per la fiabilitat dels sistemes estandarditzats que ofereixen els nostres proveïdors, amb gammes ja testejades i procediments de seguiment definits de sèrie. Però, tot i això, a fàbrica ja se segueixen uns controls de qualitat durant tota la cadena de muntatge, de manera informatitzada mitjançant tauletes que permetem realitzar les comprovacions corresponents i assegurar el compliment de tots els punts a verificar.

Al final de les línies de producció, a més, es realitzen mostreigs dels productes fabricats per fer-ne una comprovació del seu funcionament correcte. Unes comprovacions i controls que es tornen a repetir un cop a l’obra i amb els productes ja instal·lats.

Amb tot plegat, GARCIA FAURA pretén seguir fent de la qualitat la seva senya d’identitat, i mantenir-la com a tret distintiu de la companyia, esdevenint un dels punts més ben valorats pels seus clients al llarg dels anys.

Back To Top