skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Participarà En La Renovació De Les Façanes De L’Hotel Calderón De Barcelona

GARCIA FAURA participarà en la renovació de les façanes de l’Hotel Calderón de Barcelona

GARCIA FAURA participarà en la remodelació de la façana de l’Hotel Calderón, a Barcelona. En concret, l’empresa intervindrà amb la fabricació i instal·lació d’un mur cortina desenvolupat especialment per al projecte.

Situat al número 26 de la rambla de Catalunya de la capital catalana, l’Hotel Calderón és un edifici amb una volumetria complexa construït el 1973. Al llarg d’aquests cinquanta anys, l’immoble ha anat adaptant-se als estàndards de qualitat, però és ara quan afronta la gran reforma de les façanes exteriors.

En la rehabilitació de les façanes, projectades pel despatx Ferrés Arquitectos, es busca millorar el rendiment tèrmic i acústic de l’hotel, la protecció contra els incendis i el confort de les persones hostatjades. I tot això, intervenint des de l’exterior. És a dir, mantenint al màxim possible l’activitat de l’establiment.

Aquest objectiu s’aconseguirà amb el sistema conegut com a overcladding (recobrir pel damunt), el qual permet el desenvolupament dels treballs a l’exterior amb l’activitat habitual a l’interior de l’hotel al mateix temps que es redueix al màxim el volum afegit a façana i minimitzant l’impacte exterior.

Per a aquest projecte, GARCIA FAURA desenvoluparà, fabricarà i instal·larà un mur cortina d’aproximadament 2.075 metres quadrats, amb uns 500 metres quadrats de tancaments de fusteria practicable incorporats. Es tracta d’un sistema de mur cortina amb tapeta, fet de forma expressa per al projecte, a partir del disseny inicial de l’arquitecte.

L’empresa també executarà un mur cortina en plantes inferiors, a manera de sòcol, d’aproximadament 510 metres quadrats, amb incorporació de tancaments practicables i oscil·lo paral·lels. I una intervenció a la façana posterior per tal d’adequar l’estètica exterior de les fusteries existents a les necessitats actuals de l’hotel.

El projecte de reforma s’executa conjuntament amb l’empresa constructora Villa Reyes, fet que evidencia la voluntat de treball col·laboratiu d’ambdues empreses a l’hora d’afrontar treballs especialitzats en l’àmbit de la rehabilitació de valor afegit.

Back To Top