skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Contribució De GARCIA FAURA A L’esperada Ampliació De L’Hospital De Viladecans

Contribució de GARCIA FAURA a l’esperada ampliació de l’Hospital de Viladecans

GARCIA FAURA participa en l’ampliació de l’Hospital General de Viladecans, un centre de referència nacional en cirurgia sense ingrés. Els treballs triplicaran la superfície actual del centre sanitari i aconseguiran millores en el confort de pacients i personal professional.

El nou edifici de l’Hospital de Viladecans, el projecte arquitectònic del qual és obra de Ramón Esteve Estudio i Sulkin Marchissio Arquitectos, tindrà l’accés a l’avinguda del Mil·lenari i es destinarà principalment a usos assistencials (com Consultes Externes i Urgències) mentre que l’edifici actual i l’històric serviran per a usos administratius i no assistencials.

A més, l’espai entre els edificis serà enjardinat per crear unes condicions ambientals que afavoreixin el benestar de les persones usuàries de l’hospital i també de la ciutadania en general de Viladecans, ja que l’antiga plaça d’accés es renova i es reconverteix en una zona sense trànsit rodat i de caràcter lúdic.

La intervenció de GARCIA FAURA en el projecte, en la línia de crear un espai de confort i benestar per a pacients i professionals sanitaris, consisteix en la fabricació i instal·lació de 1.802 metres quadrats de tancaments d’alumini amb trencament de pont tèrmic i fulla oculta, fet aquest darrer que maximitza l’entrada de llum natural i crea una estètica exterior més moderna.

L’empresa també fabricarà i instal·larà 2.308 metres quadrats de mur cortina d’alumini i vidre amb portes integrades, a més de 1.735 metres quadrats de folrats i revestiments d’alumini, sempre pensant en la qualitat no només de la feina feta sinó també en la satisfacció de persones usuàries i personal professional.

Back To Top