skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA, Treballant #PelsValents

GARCIA FAURA, treballant #PelsValents

L’empresa executarà els treballs de façanes i tancaments del nou Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona. Un cop entri en funcionament serà l’hospital oncològic infantil més gran d’Europa.

En les properes setmanes GARCIA FAURA començarà a treballar en el nou hospital oncològic infantil de Sant Joan de Déu, el que serà el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa amb 8.400 metres quadrats dividits en quatre plantes.

El projecte, obra de l’estudi d’arquitectura PINEARQ, s’està construint al costat de l’actual hospital amb el qual es connectarà a través d’una passarel·la. Les noves instal·lacions permetran atendre fins a 400 pacients a l’any, un 30% més dels que atén actualment, i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

GARCIA FAURA hi executarà el conjunt de tancaments d’alumini i vidre, així com les solucions de façana exterior que passen per un mur cortina de 350 metres quadrats i prop de 2.000 metres quadrats de proteccions solars innovadores, que permetran, quan sigui necessari, reduir la incidència de la llum solar en la façana tot guanyant en eficiència energètica.

Pel que fa als tancaments, es tracta de 1.800 metres quadrats en alumini amb trencament de pont tèrmic i altes prestacions tècniques, amb l’objectiu d’oferir el màxim confort acústic i tèrmic a les persones usuàries i treballadores d’un equipament sanitari d’aquestes característiques

Per a recaptar els 30 milions que ha costat el projecte constructiu, al febrer del 2017 l’Hospital Sant Joan de Déu va iniciar una campanya de mecenatge sota el lema #PelsValents, que ha permès recaptar contribucions d’empreses i el micromecenatge de més de 100.000 particulars, i que continua encara activa.

 

Foto: Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Back To Top