skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Barcelona Recupera L’edifici Calàbria 66 Per A Usos Ciutadans

Barcelona recupera l’edifici Calàbria 66 per a usos ciutadans

 

Les obres de remodelació de l’antiga seu d’ONCE van començar el maig de 2014, després que l’Ajuntament adquirís l’edifici per destinar-lo a serveis municipals i equipaments per al Barri de Sant Antoni. El veïnatge es va organitzar en una comissió cívica formada per una cinquantena d’entitats del barri que han definit el model d’usos dels espais compartits de l’equipament, que ocuparan el 40% de la superfície total de l’immoble.

 

Les obres han comportat el reforç i modificació de l’estructura existent d’acord amb la ubicació dels nous nuclis de comunicació vertical, una nova coberta i instal·lacions, així com la rehabilitació integral del conjunt de façanes, que generaran un estalvi energètic a l’edifici del 25%. En aquest àmbit d’actuació GARCIA FAURA ha executat els seus treballs, que han consistit en la fabricació i instal·lació de 250 unitats de cèrcols formats per perfils perimetrals d’alumini extrusionat de grans dimensions, 300 metres quadrats de revestiments verticals d’alumini anoditzat i més de 800 metres lineals de remats, xapes, cobertes i coronacions. L’actuació també ha comportat la instal·lació de 1700 metres quadrats de vidre càmera d’altes prestacions tècniques.

 

El nou edifici Calàbria 66 acollirà la seu de l’empresa Barcelona Serveis Municipals i la Direcció d’Atenció al Ciutadà, així com el Centre de Formació d’Adults Pere Calders, el Centre de Normalització Lingüística i les activitats d’entitats veïnals, culturals, cíviques i artístiques. Un espai de convivència ciutadana cridat a convertir-se en referent a la ciutat.

Back To Top