skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
En Marxa L’Audiència Provincial De Saragossa

En marxa l’Audiència Provincial de Saragossa

GARCIA FAURA s’encarrega de la fabricació i instal·lació dels tancaments del nou edifici judicial. Es tracta de 6.000 metres quadrats situats en ple centre de la capital aragonesa, construïts per l’empresa Dragados. GARCIA FAURA firma els tancaments i la façana de mur cortina del nou edifici, que sumen 1.155 metres quadrats del conjunt total.

GARCIA FAURA treballa ja en la fase de muntatge a les obres de construcció de la nova Audiència Provincial de Saragossa. Es tracta de l’ampliació de les antigues dependències del palau dels Condes de Morata, que guanyarà 6.000 metres quadrats útils repartits en dues plants soterrànies, planta baixa i 4 pisos d’alçada. El nou edifici connectarà amb l’antic mitjançant una passarel·la, i acollirà les sis Seccions de l’Audiència Provincial: tres de Civils i tres de Penals.

El projecte, desenvolupat per l’estudi d’arquitectes ACXT-IDOM, busca la màxima integració de l’immoble en el seu entorn, afavorint i potenciant les entrades de llum. És en aquest punt que juguen un paper fonamental els tancaments fabricats per GARCIA FAURA des de Gavà, i instal·lats per un equip propi establert a Saragossa.

Pel que fa a la vista exterior de l’edifici, la nova Audiència Provincial estarà formada per una façana ventilada amb càmera d’aire interior, fet que garanteix un perfecte aïllament amb el conseqüent estalvi energètic. L’acabat és aplacat a pedra i de tons sorrencs.

Es treballa amb els sistemes MX SSG i FXI de TECHNAL en un total de 1.155 metres quadrats de mur cortina i tancaments en la façana exterior del nou edifici, que ha d’estar enllestit en el primer semestre de 2012. La inversió prevista per al conjunt de l’obra és de prop de 10 milions d’euros.

Back To Top