skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA presenta el balanç de resultats de 2018

L’empresa, referent en el desenvolupament, fabricació i instal·lació de façanes i tancaments d’alumini, va tancar el passat exercici amb una facturació que frega els 30 milions d’euros, la xifra més elevada de la seva història. A llarg de l’any es van executar més de 400 projectes o, el que és el mateix, es van fabricar i instal·lar més de 250.000 metres quadrats de mur cortina, 11.000 mòduls de façana i més de 25.000 finestres, per als quals es van utilitzar més de 500 tones d’alumini.

El principal mercat de negoci de GARCIA FAURA continua sent a l’estat espanyol, tot i que augmenta el percentatge de facturació generat en els mercats exteriors en els quals té presència l’empresa, com són França, Colòmbia o Luxemburg. En aquest sentit, la previsió per a l’any 2019 és que el negoci exterior representi el 40% del total de la companyia.

Coherent amb la seva vocació d’apostar per la innovació i el desenvolupament constant, GARCIA FAURA manté a l’alça el seu pla d’inversions destinades a la modernització d’instal·lacions, equipament i tecnologia. Només durant el 2018 es van destinar més de 550.000 euros a l’adquisició de nova maquinària especialitzada i enguany s’està executant un nou pla de digitalització orientat específicament al desenvolupament de software i a l’automatització de processos.

Confiança en el futur

GARCIA FAURA compta actualment amb una plantilla directa de 210 treballadors a la seva seu central, al qual se suma mig centenar més en el conjunt de les seves delegacions. La més recent és la que s’ha obert a Madrid aquest primer semestre de 2019, amb l’objectiu de gestionar els projectes del centre i sud de l’estat espanyol.

Les previsions per enguany apunten a una facturació de 40 milions d’euros, i l’execució de gairebé 500 projectes en el conjunt de mercats. Per fer-ho possible es continua apostant per un personal d’alta qualificació tècnica, amb l’oficina d’enginyeria més completa del sector al servei de les necessitats del sector de l’arquitectura i la construcció.

Back To Top