skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Finalitzats Els Treballs Al Bloc D’habitatges Torre Diagonal

Finalitzats els treballs al bloc d’habitatges Torre Diagonal

 

Al llarg de 2016, l’empresa ha estat l’encarregada de fabricar i instal·lar 825 tancaments d’alumini per a aquesta espectacular torre, que continua dibuixant el nou skyline de la ciutat de Barcelona. Es tracta d’un bloc de 125 habitatges repartits en un total de 26 plantes d’alçada, amb una zona comunitària que compta, entre d’altres, amb una piscina al terrat de l’edifici. 

 

Per les pròpies característiques de la torre, tant d’ubicació com d’alçada, GARCIA FAURA ha projectat portes i finestres amb trencament de pont tèrmic i altes prestacions tècniques, per augmentar els seus nivells d’aïllament i resistència als fenòmens meteorològics. Es combinen obertures practicables i corredisses, en funció de l’ús de cada tancament i la seva distribució en el conjunt de l’edificació. A més, per mantenir l’estètica pròpia del projecte, els tancaments presenten un acabat bicolor, amb la perfileria interior en blanc i la cara exterior en gris. 

 

L’interès que ha aixecat la construcció d’aquest bloc d’immobles ha estat tal que, abans de finalitzar l’obra ja s’havien venut més del 95% dels pisos. Els nous propietaris s’hi traslladaran en les properes setmanes.

Back To Top