skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Tancaments i mur cortina de GARCIA FAURA en el nou dic sud de l’Aeroport de Barcelona

Aena, l’empresa pública que gestiona la majoria dels aeroports espanyols, està remodelant i ampliant el dic sud de l’Aeroport de Barcelona per adaptar-lo al creixement d’usuaris que ha experimentat la infraestructura catalana els darrers anys, especialment provinents d’avions de gran envergadura.

Un creixement que ha obligat a ampliar el nombre de llocs d’estacionament i de portes d’embarcament adaptades especialment als avions que necessiten una passarel·la i estands més grans en aquest dic sud que fins ara estava destinat a vols procedents de l’àrea Schengen sense servei de passarel·la.

En aquestes obres, GARCIA FAURA realitzarà 2.600 metres quadrats de mur cortina de prepassarel·les i façana de doble envidriament amb capa de control solar, elaborada amb peces d’acer inox amb una alta resistència a la corrosió, ideal per a instal·lacions properes al mar com és el cas de l’Aeroport de Barcelona.

Abans d’aquests treballs, GARCIA FAURA ha desmuntat parcialment la façana del dic sud per poder acoblar les noves prepassarel·les. A més, l’empresa també hi instal·larà 600 metres quadrats de tancaments de les escales de prepassarel·la amb façana de vidres modulars U-Glass realitzats amb perfils d’alumini d’extrusió especial i corbats.

Quan acabin les obres, el dic sud quedarà configurat en tres nivells: un d’arribades i sortides per a passatgers de la zona Schengen i altres dos per a arribades i sortides de passatgers internacionals.

Back To Top