skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments Per Al Nou Ambulatori De Sant Pere De Ribes

Tancaments per al nou ambulatori de Sant Pere de Ribes

 

El nou equipament de la ciutat del Garraf s’ubica al passeig de la Circumval·lació i està dissenyat per atendre una població de fins a 30.000 usuaris. El projecte, de 1780 metres quadrats, consisteix en un edifici de baixa alçada que s’adapta a la particular topografia del terreny i que connectarà l’espai urbà amb l’entorn natural. Els serveis es distribuiran en dos cossos connectats per una plaça central que  servirà d’element de distribució i de connexió amb l’entorn. 

 

GARCIA FAURA ha rebut l’encàrrec d’executar la partida d’obra corresponent als tancaments d’alumini del nou equipament, així com la zona de mur cortina que conferirà un caràcter propi a la façana exterior i un major aprofitament de la llum exterior. Els tancaments, a més, s’han projectat amb trencament de pont tèrmic i fulla oculta, per oferir les màximes condicions de confortabilitat als usuaris de l’equipament. 

 

El projecte s’afegeix a l’experiència de GARCIA FAURA en el desenvolupament de solucions tècniques en l’àmbit de l’atenció sanitària i hospitalària. Actualment es treballa també en l’ampliació del serveis de l’Hospital Mútua de Terrassa i recentment s’han executat també els centres d’atenció primària de Viladecans i Sant Boi de Llobregat. Anteriorment l’empresa havia signat projectes com l’ampliació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, la construcció del Sant Joan de Déu del carrer de Numància, a Barcelona, o de Sant Boi de Llobregat, així com nombroses clíniques i centres assistencials com el del Passeig de la Bonanova o a l’Avinguda del Tibidabo, entre molts d’altres.

Back To Top