skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Estrena Nou Web!

GARCIA FAURA estrena nou web!

La web de GARCIA FAURA es renova completament. L’empresa ha realitzat un nou disseny del seu espai virtual amb l’objectiu d’oferir una imatge més actual, de navegació pràctica, útil i, sobretot, un entorn ideal per a oferir el millor servei als seus usuaris i clients.

La nova web inclou moltes novetats i millores, tant pel que fa al disseny com a la navegació i els continguts, on la principal característica són les imatges. En aquest sentit, al nou web de GARCIA FAURA es troben més de 4.000 fotografies de projectes i vídeos temàtics de diferents aspectes de l’empresa.

L’espai virtual, que continua sent accessible en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), també incorpora més de 300 projectes referenciats dividits en edificis corporatius, de serveis, residencials, hotels, façanes, en rehabilitació o, fins i tot, futurs projectes.

A la web també manté l’apartat de notícies i incorpora un nou espai dedicat als serveis que ofereix: Oficina Tècnica, Enginyeria, Càlcul i Disseny, Producció i Instal·lació, entre altra informació d’interès per als professionals del sector i per als clients de la companyia arreu del món. També ofereix la possibilitat de donar-se d’alta al butlletí electrònic mensual per estar al dia de l’actualitat de l’empresa.

Back To Top