skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA intervé en l’ampliació del Reial Club de Polo de Barcelona

GARCIA FAURA deixarà empremta en les obres d’ampliació de les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona. L’associació esportiva, que compta amb cent vint-i-sis anys d’història, està aixecant un nou edifici, d’uns 9.000 metres quadrats, que vertebrarà i connectarà els espais interiors i exteriors de les seves instal·lacions a l’avinguda Diagonal de Barcelona,

El nou edifici se situarà entre el xalet històric, les piscines descobertes i la pista de salts. Precisament, una de les principals funcions de la nova construcció serà la de renovar la tribuna d’aquesta pista olímpica de salt d’obstacles, amb més capacitat i millor visió i perspectiva.

La nova construcció, projectada per la firma d’arquitectura Batlle i Roig, també acollirà gimnàs, dues piscines cobertes i una sala de convencions, entre altres. La part baixa serà porxada i servirà per connectar totes les instal·lacions del Club a través d’un disseny modern, accessible i sostenible, tot substituint altres edificis que han quedat obsolets.

Per a aquest projecte, GARCIA FAURA fabricarà i instal·larà una cinquantena de tancaments d’alumini i vidre, de diferents tipologies i obertures, entre portes, finestres, fixes i conjunts de mòduls. També s’estan desenvolupant 320 metres quadrats de mur cortina amb perfileria d’alumini.

Back To Top