skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Garcia Faura Façana Diagonal 67
Garcia Faura Façana Diagonal 67
Garcia Faura Façana Diagonal 67
Garcia Faura Façana Diagonal 67
Garcia Faura Façana Diagonal 67
Garcia Faura Façana Diagonal 67Garcia Faura Façana Diagonal 67Garcia Faura Façana Diagonal 67Garcia Faura Façana Diagonal 67

Rehabilitació de façana per a millorar l’estètica, l’eficiència i les prestacions d’un edifici d’oficines

GARCIA FAURA executa la rehabilitació de la façana de l’edifici empresarial Diagonal 67 de Barcelona. La intervenció consisteix en la creació d’un nou tram de mur cortina que cobrirà els forats i les caixes dels ascensors. Així, es permet donar continuïtat de façana als murs cortina que ja existeixen.

La intervenció persegueix una millora estètica i de seguretat, augmentar la lluminositat de la façana sud de l’edifici i millorar l’eficiència general de l’immoble. Els treballs contemplen la creació d’un nou tram de mur cortina i noves sectoritzacions contra incendis, així com la instal·lació d’un conjunt de tancaments motoritzats d’obertura projectant.

L’actuació es dirigeix des de la Divisió de Manteniments de GARCIA FAURA la qual, en els darrers temps, s’ha especialitzat en intervencions de rehabilitació i millora de l’eficiència d’edificis terciaris.

Un sector, el de la rehabilitació, de gran creixement, en bona part degut a la necessitat de posar al dia instal·lacions antigues, però també per la conscienciació més gran sobre el benefici social i econòmic d’una façana eficient.

D’aquesta manera, una diagnosi de l’estat de les façanes d’un edifici permet identificar-ne les necessitats de manteniment i les oportunitats de millora en aspectes com l’eficiència energètica i unes majors prestacions tècniques i acústiques.

Back To Top