skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments De GARCIA FAURA Per A La Planta De Producció D’hidrogen Verd Més Gran Del Món

Tancaments de GARCIA FAURA per a la planta de producció d’hidrogen verd més gran del món

A Guadalajara s’està construint la fàbrica més gran del món d’electrolitzadors, la qual s’espera que entri en funcionament a principis de l’any vinent.

La multinacional nord-americana Cummins està construint a la ciutat de Guadalajara la planta de producció d’electrolitzadors més gran del món. Tindrà més de 20.000 metres quadrats i crearà uns 1.350 llocs de feina.

Els electrolitzadors són aparells que produeixen hidrogen a través del procés d’electròlisi, per la qual cosa no s’emet diòxid de carboni a l’atmosfera. La planta de Guadalajara produirà 500 megawatts l’any, i podria arribar a un gigawatt a l’any.

La planta comptarà amb una seixantena de tancaments d’alumini i vidre fabricats i instal·lats per GARCIA FAURA, entre portes d’accés, fixos, finestrals i corredisses manuals i motoritzades, a més de part de les baranes de vidre de la instal·lació.

Es treballa amb la previsió que aquestes noves instal·lacions estiguin finalitzades entre finals de 2023 i principis de 2024, amb l’objectiu que la planta estigui plenament operativa l’any vinent, tot oferint l’hidrogen com una font d’energia alternativa i viable a Europa.

Back To Top