skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA intervé en la construcció de Tower One, al sector Porta Diagonal d’Esplugues de Llobregat

Tower One serà una de les dues torres de gairebé cent metres d’alçada que s’aixecaran en el sector de nou desenvolupament d’Esplugues de Llobregat, a tocar de la ciutat de Barcelona.

Al parc empresarial i de serveis Porta Diagonal, a Esplugues de Llobregat, s’està construint la Tower One, una de les dues torres de gairebé cent metres d’alçada que esdevindran símbol de l’entrada a la ciutat de Barcelona per l’avinguda Diagonal, a més de connectar-les amb l’entorn natural de Collserola.

L’edifici, que tindrà un ús hoteler, estarà ubicat a l’avinguda Ahrensburg i serà un edifici de 98 metres d’alçada amb 526 unitats residencials, de les quals 350 seran habitacions i la resta, estudis i apartaments. D’aquesta manera s’afegiran 798 llits a l’oferta d’allotjaments de l’àrea metropolitana de Barcelona.

El projecte, desenvolupat per Batlle i Roig Arquitectes, es desplega per una superfície edificable de 20.950 metres quadrats. Comptarà amb 25 plantes i presentarà una estètica vegetal de gran impacte, gràcies a un entramat de jardineres present a les façanes nord i sud. Aquesta vegetació natural s’estrendrà sobre gairebé un miler de lames verticals de façana, instal·lades per GARCIA FAURA, que a la part superior de l’edifici connectaran amb una pèrgola on s’allotjaran els panells fotovoltaics de l’edifici.

L’empresa també s’encarrega de la fabricació i instal·lació de diferents elements de façana, com són 1.250 metres quadrats de mur cortina, més de 2.700 metres quadrats de revestiments metàl·lics amb panell composite o el conjunt de subestructures metàl·liques de la façana ventilada.

Finalment es fabriquen i instal·len 773 tancaments d’alumini amb trencament de pont tèrmic, d’obertura practicable i dotades d’elements com bloqueig interior o limitació d’obertura. Donada l’alçada de l’edifici, el model de tancament que es desenvolupa s’ha sotmès a una sèrie d’assajos de resistència i estanquitat per part de laboratoris homologats.

Back To Top