skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Incorpora Un Altre Centre Mecanitzat, El Cinquè

GARCIA FAURA incorpora un altre centre mecanitzat, el cinquè

La crisi sanitària de la covid-19 no atura les inversions de GARCIA FAURA. L’empresa ha adquirit un nou centre de mecanitzat de prestacions similars al que ja va adquirir a principis d’any a la seva área productiva. Amb aquest nou equipament, l’empresa ja compta amb cinc centres de mecanitzat al servei dels projectes en curs.

Es tracta del model Comet R6 HP d’Emmegi, un centre versàtil amb control numèric de cinc eixos que serveix per mecanitzar barres o peces d’alumini, acer i PVC.

La màquina pot funcionar en dues modalitats: amb una única àrea de treball per a barres de fins a set metres de longitud, o amb dues àrees de treball en modalitat pendular independents.

Aquesta versió del centre de mecanitzat disposa de dos eixos addicionals per al posicionament de les mordasses i dels topalls de referencia, que permeten el seu posicionament simultàniament durant el funcionament en la modalitat pendular.

El quart i el cinquè eix permeten que l’electromandril giri amb control numèric de -15 a 90 graus en un eix horitzontal, i de 0 a 720 graus en un de vertical de forma contínua per efectuar elaboracions en la cara superior i les laterals del perfil.

La màquina compta amb un pla mòbil de mecanitzat que facilita les operacions de càrrega i descarrega i permet mecanitzar peces de gran secció i també amb avançades proteccions de vidre d’alta gamma i una interfície cromàtica lluminosa que actua d’advertència addicional de l’estat de la màquina en cada moment.

Aquesta inversió s’emmarca en el pla de modernització de la planta de fabricació de façanes, murs cortina i tancaments de GARCIA FAURA. Un projecte finançat pel Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo, dins del Programa de reindustrialización y fomento de la competitividad industrial.

Back To Top