skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Us Ofereix El Programa Icones De BTV

GARCIA FAURA us ofereix el programa Icones de BTV

Des d’aquest mes de febrer, GARCIA FAURA esdevé l’empresa patrocinadora del programa “Icones”, que emet cada dissabte Barcelona Televisió. Es tracta d’una sèrie d’arquitectura que documenta i explica, de manera atractiva i divulgativa, un dels patrimonis més rics de Barcelona: els seus edificis més representatius. El programa se centra en els projectes de l’anomenada “Barcelona moderna”, aquells que configurem el nou skyline de la ciutat, i en molts dels quals s’ha materialitzat el treball de GARCIA FAURA a través de les seves solucions constructives. La sèrie mostra les preocupacions, encerts i discussions dels arquitectes durant l’elaboració i execució del projecte, i esdevé una eina pedagògica que ajudarà els espectadors a apreciar i entendre encara més els edificis que veuen en el seu dia a dia.

Cada programa se centra en un projecte concret, i l’analitza des de diferents perspectives. En el llistat d’icones protagonistes de l’espai, hi ha projectes com el Media-TIC, la Biblioteca Jaume Fuster, el Mercat de Santa Caterina, la T1 de l’Aeroport de Barcelona, la Torre Agbar, la Torre de Collserola o la Torre Diagonal Zero Zero, entre d’altres. Amb tot, el programa dóna absolut protagonisme als arquitectes, per veure quin és el llegat construït que deixen a la ciutat, a banda de veure com són per fora i per dins els edificis del nostre paisatge urbà quotidià.

Amb aquesta iniciativa GARCIA FAURA vol contribuir, com a empresa especialitzada del sector de l’arquitectura i la construcció, a la divulgació del ric patrimoni arquitectònic de Barcelona i la seva àrea d’influència. Com molt bé recull el títol del programa, molts d’aquests edificis ja s’han convertit en autèntiques icones, no només per esdevenir elements indissociables del nostre paisatge, sinó també per tot allò que cada un d’ells ha suposat a nivell de disseny, tècnica o innovació.

El programa, dirigit per Oriol Gispert i produït per La Lupa Produccions, s’estrena cada dissabte a les 12.30 i a les 19.30h a Barcelona Televisió. També es pot seguir a través de la televisió a la carta, a www.btv.cat/icones o al Facebook de GARCIA FAURA.

NP 12-002 Patrocini programa Icones BTV

Back To Top