skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Oficines Diagonal 191, Premi AEO Al Millor Edifici D’obra Nova

Oficines Diagonal 191, Premi AEO al Millor edifici d’obra nova

 

AEO (Asociación Española de Oficinas) és l’entitat que reuneix els diferents professionals, empreses i institucions vinculades a la Gestió del Patrimoni Immobiliari Corporatiu i, de manera més concreta, tot allò relacionat amb les oficines i centres de treball de l’estat espanyol. Aquesta entitat celebra anualment la seva reunió d’associats, en el marc de la qual es lliuren els Premios AEO, que volen reconèixer la tasca d’empresaris i societats que apostin per la posada al dia de les seves instal·lacions corporatives, Els guardons premien, en diferents categories, la millor rehabilitació, el millor professional, el premi a la innovació o, com en el cas de les Oficines Diagonal 191, el millor edifici de nova construcció.  

 

Al llarg d’aquest 2016, GARCIA FAURA ha estat treballant en aquest edifici, format per dues torres de 10 i 17 plantes, connectades per un atri central. El projecte, desenvolupat pel prestigiós estudi GCA Arquitectes, presenta una superfície de façana completament envidriada, amb vidre de capa d’altes prestacions tècniques i d’aspecte clar, coberta amb brise-soleils foscos. Un dels objectius del projecte era obtenir el segell LEED Gold, que certifica la reducció del 30% en

consum energètic respecte a un edifici convencional. GARCIA FAURA ha executat el conjunt d’aquesta façana d’alta complexitat tècnica, instal·lada en tan sols 4 mesos. 

 

El premi a les Oficines Diagonal 191 va ser recollit per l’administrador de la societat propietària de l’edifici i un dels socis honorífics de l’empresa promotora de l’immoble.

Back To Top