skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Finalitza La Intervenció Al Projecte Francès L’Archipel

GARCIA FAURA finalitza la intervenció al projecte francès L’Archipel

Està a punt de finalitzar una de les obres més singulars en la que ha participat fins al moment GARCIA FAURA a França. Es tracta del complex L’Archipel, un conjunt d’edificis que ja ha entrat en funcionament com la nova seu corporativa de Vinci, un dels grups industrials francesos més grans dedicats a la construcció i altres negocis afins.

El complex L’Archipel està ubicat a Nanterre, al nord-oest de París, en el que és la perllongació del districte de negocis de La Défense, una zona de la capital francesa caracteritzada pels nombrosos edificis d’oficines i que està connectada amb l’avinguda dels Camps Elisis i la plaça de la Concòrdia.

GARCIA FAURA ha intervingut en dos dels cinc edificis de què consta el complex LArchipel, una sèrie de construccions independents i interconnectades equipades amb fusteria d’alumini, doble pell amb vidres i xapa perforada i passarel·les de manteniment amb estructura de ferro.

L’empresa catalana també ha fabricat i instal·lat en aquest projecte francès murs cortina stick d’alumini amb tapetes, murs cortina sobre perfils de fusta i revestiments de panell composite.

A més, per a desenvolupar aquest projecte, GARCIA FAURA ha obtingut dos certificats ATEx, els segells de qualitat atorgats per un grup d’experts francesos després d’uns controls estrictes per validar les solucions tècniques innovadores i exclusives que l’empresa va realitzar durant l’obra.

Back To Top