skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tembo BCN Suites Garcia Faura
Tembo BCN Suites Garcia Faura
Tembo BCN Suites Garcia Faura
Tembo BCN Suites Garcia Faura
Tembo BCN Suites Garcia Faura
Tembo BCN Suites Garcia FauraTembo BCN Suites Garcia FauraTembo BCN Suites Garcia FauraTembo BCN Suites Garcia Faura

Tancaments de GARCIA FAURA per al nou aparthotel de 4 estrelles de Barcelona

El Tembo BCN Suites serà un aparthotel de quatre estrelles que s’aixecarà al Port Fòrum, a cavall entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs. Comptarà amb més de 300 apartaments amb vistes al mar repartits en 18 plantes. La previsió és que l’immoble sigui inaugurat al llarg del  2023.

L’hotel tindrà una superfície de més de 20.000 metres quadrats gràcies a les dues torres de què constarà. Les torres estaran separades per un atri d’uns 60 metres d’alçada construït amb fusta. La funció d’aquest atri serà la de regular les condicions climàtiques i de connexió entre els apartaments.

GARCIA FAURA fabrica i hi instal·la els tancaments de tot l’edifici amb alumini d’altes prestacions i amb trencament de pont tèrmic. Es tracta de gairebé 5.000 metres quadrats de tancaments amb obertures corredisses i practicables que es podran trobar tant als apartaments com a la planta baixa, les zones comunes i els nuclis d’escala.

El Tembo BCN Suites inclourà sales de convencions, restaurants, llar d’infants, biblioteca, zona de reunions i, fins i tot, una terrassa amb piscina, entre altres espais. Tot l’immoble s’està aixecant amb criteris de sostenibilitat tant pel que fa als materials usats com als sistemes de construcció.

Back To Top